Beoordelingen van Roopram Roti Den Haag

Recente recensies

4.0
Radjesh
9 oktober 2021

Lekker hoor

Matthijs
2 oktober 2021

Was goed

Bart
29 september 2021
Anchala Maharban
19 september 2021

De bestelling was zoals zij aangaven op tijd klaar. Het eten was ook weer smakelijk en goede gevulde rotiplaat. Netjes verpakt

Cyrill Doorson
15 september 2021

Goeie massala doks !

Anchala
8 september 2021

De roti plaat leek niet zo vers en best gelig en minder kikker erwten dan wij voorheen gewend waren in Den Haag. Gelukkig was de smaak wel goed, maar wij zijn lekkerder gewend van filiaal Den Haag.

Rinus Vorstenbosch
14 augustus 2021

Zoals altijd weer een voortreffelijke roti!!!

Cindy
8 augustus 2021

De bestelling werd 2 u na plaatsen bezorgd. En ik belde en ze zeiden hij is onderweg. Dus niet. En als het er eindelijk is is de kwaliteit ook om naar te fluiten. Bara zo hard dat je gewoon weet dat hij uit de diepvries gehaald is en zo id magnetron. Enige plus, en waarom ik nog steeds bij roopram bestel is omdat de rotiplaten wel te eten zijn. Wel duur voor alleen een pannekoek. Helaas kan ik ze zelf niet maken.

Rinus Vorstenbosch
18 juli 2021

Heerlijk roti. Zal zeker herhaald worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C3ME
12 juli 2021

Super lekker Roti Kip (met bot) en lekker hete Roti Dox. Dankuwel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.
10 juli 2021

Altijd lekker

Dhr I en J
29 juni 2021
G.bachoe
27 juni 2021

Ik ben zeer tervreden over roopram. eten is echt super lekker... ik heb genoten van mijn eten...ik had roti en doks en roti en lamsvlees besteld.. en ook nog blanco rotie extra... en de sambel was ook super lekker... ik raad iedereen aan om bij roopram te bestellen als je geen zin heb om te koken een keer.

Radj
24 juni 2021

Bestelling afgehaald en precies op tijd gereed. Maar belangrijkste is dat het eten Roti doks en broodjes heerlijk waren TOPPP

Shakeel
20 juni 2021
Romeo
15 juni 2021

Top en heerlijk zoals altijd, goed verpakt, duidelijk vermeld wat de inhoud was en super snel bezorgd. Dank je Roopram Roti!

Earl
6 juni 2021

Eten was 35 min te laat. Maar het eten zelf was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
13 mei 2021

Prima roti's, goede smaak (niet te zout!), ruimte porties. Bezorging: onduidelijke communicatie over tijdstip, na telefoontje werd het opgehelderd.

Radj
11 mei 2021

Bakje Kip en kousenband::::>>> heerlijk zoals van RR gewend! TOP dankjewel !*!*!*!*!*

Geraldine
9 mei 2021

De doksa, lams, kouseband en roti was lekker (vooral de doksa was lekker). Alleen echt veel te veel zout gebruikt. De nasi met kip vonden we niet lekker (vooral erg zoet). Het eten was ook niet warm. Wat wel vreemd is omdat we moesten wachten bij afhalen. We hadden thuis geen zin om alles in andere schalen te doen en op te warmen, dus we hebben het gewoon zo (lauw/ koud) gegeten, dat was wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cyrill Doorson
8 mei 2021

Precies net de Surinaamse rotie van Roopram Suriname !! Dus was heerlijk.

Suikerspin
1 mei 2021

Roti was nog te warm zo goed was het!

Sandy
20 april 2021

Het was weer TOP

Edmund
10 april 2021

We hebben voor het eerst bami besteld bij Roopram. De bami was voortreffelijk inclusief de gestoofde kip. En de roti die we erbij besteld hadden was wederom smakelijk,

CS Heinze
4 april 2021

Lekker en ook super vriendelijk mensen!

Ashweta
3 april 2021
Kareena
31 maart 2021

Lekkerste roti ooit gegeten!! Dankjullie wel lieve mensen.

Danny
27 maart 2021

2 uur wachten jammer

Matthijs
14 maart 2021

het was goed

Nauchad
28 februari 2021

Bestel elke week en nog nooit echt teleurgesteld. Beste roti shop In Den Haag! Bezorgen duurt wel erg lang vaak minimaal 1,5 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CS Heinze
27 februari 2021

Top qualiteit en erg lekker, netjes op tijd en goed ingepakt, ardige personnel ook.

Leon
19 februari 2021

Echt een top service, ik dacht dat ik me bestelling vandaag had besteld .maar dat was niet zo,hebben ze me gebeld en ook nog bezorgd .Echt top thnx voor de goede service

Gerrit
15 februari 2021

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanu
12 februari 2021

Eten was nog warm en was heel snel bezorgd

Kees
11 februari 2021

Super Roti!

lex
3 februari 2021

Prima rotirol.

Rob
1 februari 2021

De roti eco en de roti mix waren op tijd klaar. Jullie zijn het bestelde extra ei vergeten, slordig. De smaak was prima, maar de hoeveelheid van de roti mix vond ik erg weinig. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Naus
31 januari 2021

En weer was het super lekker....dank je wel Roopram!

Naus
31 januari 2021

En weer was het super lekker....dank je wel Roopram!

Radj
27 januari 2021

Lekkere bakje doks!!!

Sharon
26 januari 2021

Heerlijk vegetarisch gegeten! Zeker een aanrader voor vegetarische maaltijden

I en J
15 januari 2021
Radj
11 januari 2021

Zoals gewend; TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marcel kortekaas
10 januari 2021

kwamen bijna 45 minuten te laat maar eten was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert de jonge
2 januari 2020

Heerlijk eten. Netjes gepresenteerd en verzorgd

Beter dan Amsterdam roopram
27 december 2020

Vers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NA1970
27 december 2020

Lekkere roti maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sewrattan
27 december 2020
Angela
22 december 2020

Smaakt goed, nette prijs, we bestellen er dan ook graag graag. We moesten vandaag het adres laten aanpassen omdat we zelf een foutje hadden gemaakt. Ze waren goed telefonisch bereikbaar om dit te regelen en het eten werd snel bezorgd! Een aanrader!

John kok
2 december 2020

Het eten is erg lekker alleen de sambal is te heet en dat gaat ten koste van de smaak. Bestelling altijd op tijd klaar, goede services en hygiƫnisch opgeschept en verpakt.

sno
29 november 2020

Ik kon het verschil tussen internet bestellen en in de zaak zelf niet zien. Mijn bestelling werd 20 minuten na de tijd die ik op internet zag klaargemaakt. Ik moest dus gewoon achter de mensen aansluiten die in de zaak zelf bestelden. Het zou fijn zijn als je de mensen die via internet besteld hebben gelijk kan helpen zoals de tijd op internet aangeeft. Je moet niet een tijd laten programmeren die je niet waar kan maken. Ik hoop dat mijn beoordeling een verandering zal brengen in het doel waarvoor internet beschikbaar gesteld is. Succes

Chaya
16 november 2020

De kouseband is niet meegekookt in de massala aardappel. Dat is gewoon gestoomd en erop. Hoort niet zo!

Renate
15 november 2020

Roti Doks te pittig en vet. Bara erg droog. Eten was lauw. Eten werd veel te laat geleverd, ondanks ruim op tijd smiddags besteld. Ondanks de route-uitleg waar het eten gebracht moest worden, waren de bezorgers aan het verkeerde adres. En reageerden ook geĆÆrriteerd, toen we dit benoemden. Geen fijne ervaring. Jammer.

Kenneth
14 november 2020

Besteld en betaald via Ideal, maar niet geleverd omdat het gesloten was. Onbegrijpelijk!!!

LientjeB
27 oktober 2020

Super lekker. Ik kende alleen die van Amsterdam maar deze is hetzelfde.

k maarleveld
26 oktober 2020

duurde echt veel te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Godin
25 oktober 2020

The rotis where very tasty and fresh. No problem. Thank you.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasha
9 oktober 2020

Heerlijk zoals altijd! Bezorging ook altijd netjes en optijd!

Kisoenpersad R.
2 oktober 2020

Weinig saus man en het ei smaakt oud.

Soe
30 september 2020

Redelijk optijd bezorgd. Eten was heerlijk!

Ritish Bhajan
26 september 2020

Eten was 1 uur later bezorgd dan gecommuniceerd en was ook koud.

MaJo 2020
25 september 2020

Weer heerlijke rotirollen gegeten ! Onze complimenten... als het niveau zo blijft blijven wij fan en klant !

Maya Soekhoe
13 september 2020

Heerlijk gegeten. trouwens elke bestelling was t eten fantastisch. De bezorging ook netjes op tijd. En zelfs toen ik haast had is de bestelling veel eerder bezorgd op mijn verzoek.

Kelly
7 september 2020
Rajesh K.
6 september 2020

Weinig kerriesaus alhoewel verzocht in de opmerking van de bestelling.

MaJo
24 augustus 2020

Heerijke rotirol. Wij zijn nieuwe klanten en zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mari
24 augustus 2020

Altijd lekker! Soms iets te heet voor de kids.

Suderee
23 augustus 2020

Zeer goed bevallen. Bestelling was mooi op tijd en we hebben heerlijk gegeten.

Raysh
21 augustus 2020

Heerlijk! Zoals altijd echte originele roti zoals mijn moeder dat ook maakt. Grote porties en goed op smaak.

Lochan
8 augustus 2020
Rinus Vorstenbosch
24 juli 2020

Absoluut lekker en zal binnenkort worden herhaals

Ranu
12 juli 2020

Goed en snelle bezorging