Avaliações de Roopram Roti Den Haag

Avaliações recentes

4.0
Khing
4 setembro 2022

Lekker eten , netjes verpakt en keurig brzorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingrid
20 agosto 2022

Het eten was warm en heerlijk. Bezorging was op de afgesproken tijd.

Carmen Girdhari
12 agosto 2022

Rotie goed ingepakt en lekker

Anchala
31 julho 2022

Zoals gewoonlijk altijd op tijd klaar en overheerlijke roti Doks

Matthijs
25 junho 2022
Gabriëlle
29 maio 2022

Lekkere verse roti. De beste van Den Haag.

Anchala
15 maio 2022

Super lekker en goed gevulde roti rol.

Eric
3 abril 2022

Zeer lekkere roti Verbeterpunt besteld om 16 uur, bezorgentijd 17:30. Wordt pas om 17:55 bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Top!
28 março 2022
CS Heinze
27 março 2022

Heerlijk eten en super dienst, bedankt!

Bea
25 março 2022

Bestelling op tijd klaar. Eten smaakte prima.

CS Heinze
19 março 2022

Heerlijk eten zoals altijd, super aardig mensen en perfecte dienst (ze zijn acter geblijven van zijn Holi feest om mijn besteling te berieden). Bedankt!

Anchala Maharban
12 fevereiro 2022

Super lekker en goed gekruid. Niks te verbeteren, want het is zoals het moet de roti doks.

Joe
5 fevereiro 2022
Richard
31 janeiro 2022

Graag de hele kleine botjes bij de Roti kip eruit halen. Soms komen wij onverwachte piep kleine stukjes botjes tegen in de Roti kip die best wel gevaarlijk kunnen zijn.

Marisha
23 janeiro 2022

Bami was oke en roti ook. Maar een nasi vega voor €9? Het is letterlijk rijst met alleen diepvries kouseband. Als dat op de site aangegeven was dan had ik het niet besteld, te duur voor dat. Normaal zit er soyabrokken of tahoe/tempe ofzo bij. Een verbeterpunt voor jullie, nasi is in deze staat nog geen €6 waard.

Anchala Maharban
22 janeiro 2022
Rajesh
18 janeiro 2022

Prima op tijd bezorgd zoals het hoort en daarvoor ook een fooi van 5 euro gegeven aan de bezorger

Larissa
17 janeiro 2022

Lekker!

Carin
8 janeiro 2022

De lekkerste Roti in Den haag. Altijd goede kwaliteit👍

Christina Corputty
7 janeiro 2022

Bestel vaker en altijd is het eten goed verpakt, ziet er goed uit en lekker, vriendelijke bezorgers.

Sital
27 dezembro 2021

2e kerst online roti's besteld (13:40) 18:00 nog niet bezorgd. Totaal 20 x gebeld. Ene keer bezet ander keer werd niet opgenomen. Zelf gaan ophalen maar bleek dat Roopram pot dicht was. Dus voor ons deze dag geen roti. Hoop dat mijn geld nog word terug gestord. Bedankt voor de teleurstelling!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Roopram Roti

Beste mevrouw Sital, Onze oprechte excuses voor de miscommunicatie en het niet ontvangen van uw bestelling. Wij hadden ons platform gesloten, maar waarschijnlijk is er toch iets misgegaan. Wij hebben contact opgenomen met Sitedish en krijgt uw geld binnen 3 à 4 werkdagen teruggestort. Nogmaals onze excuses. Met vriendelijke groet, Roopram Den Haag

Rinus Vorstenbosch
19 dezembro 2021
Roti Man
19 dezembro 2021
Jiya
19 dezembro 2021

Het eten was echt smaakvol en super lekker. Complimenten aan de chef en team!

Prem
18 dezembro 2021

4 bakjes vlees en 10 roti's besteld. Krijg je er peper bij? Nee! Vraag je erom krijg je te horen het kost 6,50 voor een bakje! Vervolgens krijg 4 karige kleine potjes peper. Wat gierig man echt abnormaal.

Martha Kromoidjojo
9 dezembro 2021

Het was super.

Sofia
1 dezembro 2021

Roti kip extra genomen, goeie portie. Het was echt lekker, complimenten!!!

Anand
1 dezembro 2021

Goed van smaak

Jj
8 novembro 2021

Bestelling 15 min later dan aangegeven tijd. Vrienden en vaste klanten gaan voor blijkbaar. Bij bara gewoon peper mee gekregen. Hierover vooraf niets gezegd. Kreeg geen optie om bestelling in heroverweging te nemen. Bij controle bleek 1 product vergeten te zijn. Vlees drijft in olie…..zou goed zijn als gezondere variant verkocht wordt.

Radjesh
5 novembro 2021
Tichera
25 outubro 2021

Ik had rotie extra kip besteld maar kreeg ik rotie kip ei terwijl op de verpakking stond extra kip maar dat was niet zo. Ipv extra kip kreeg ik een harde ei erbij. Ik kon geen contact meer opnemen want ze waren gesloten.

Radjesh
9 outubro 2021

Lekker hoor

Matthijs
2 outubro 2021

Was goed

Bart
29 setembro 2021
Anchala Maharban
19 setembro 2021

De bestelling was zoals zij aangaven op tijd klaar. Het eten was ook weer smakelijk en goede gevulde rotiplaat. Netjes verpakt

Cyrill Doorson
15 setembro 2021

Goeie massala doks !

Anchala
8 setembro 2021

De roti plaat leek niet zo vers en best gelig en minder kikker erwten dan wij voorheen gewend waren in Den Haag. Gelukkig was de smaak wel goed, maar wij zijn lekkerder gewend van filiaal Den Haag.

Rinus Vorstenbosch
14 agosto 2021

Zoals altijd weer een voortreffelijke roti!!!

Cindy
8 agosto 2021

De bestelling werd 2 u na plaatsen bezorgd. En ik belde en ze zeiden hij is onderweg. Dus niet. En als het er eindelijk is is de kwaliteit ook om naar te fluiten. Bara zo hard dat je gewoon weet dat hij uit de diepvries gehaald is en zo id magnetron. Enige plus, en waarom ik nog steeds bij roopram bestel is omdat de rotiplaten wel te eten zijn. Wel duur voor alleen een pannekoek. Helaas kan ik ze zelf niet maken.

Rinus Vorstenbosch
18 julho 2021

Heerlijk roti. Zal zeker herhaald worden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C3ME
12 julho 2021

Super lekker Roti Kip (met bot) en lekker hete Roti Dox. Dankuwel

K.
10 julho 2021

Altijd lekker

Dhr I en J
29 junho 2021
G.bachoe
27 junho 2021

Ik ben zeer tervreden over roopram. eten is echt super lekker... ik heb genoten van mijn eten...ik had roti en doks en roti en lamsvlees besteld.. en ook nog blanco rotie extra... en de sambel was ook super lekker... ik raad iedereen aan om bij roopram te bestellen als je geen zin heb om te koken een keer.

Radj
24 junho 2021

Bestelling afgehaald en precies op tijd gereed. Maar belangrijkste is dat het eten Roti doks en broodjes heerlijk waren TOPPP

Shakeel
20 junho 2021
Romeo
15 junho 2021

Top en heerlijk zoals altijd, goed verpakt, duidelijk vermeld wat de inhoud was en super snel bezorgd. Dank je Roopram Roti!

Earl
6 junho 2021

Eten was 35 min te laat. Maar het eten zelf was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
13 maio 2021

Prima roti's, goede smaak (niet te zout!), ruimte porties. Bezorging: onduidelijke communicatie over tijdstip, na telefoontje werd het opgehelderd.

Radj
11 maio 2021

Bakje Kip en kousenband::::>>> heerlijk zoals van RR gewend! TOP dankjewel !*!*!*!*!*

Geraldine
9 maio 2021

De doksa, lams, kouseband en roti was lekker (vooral de doksa was lekker). Alleen echt veel te veel zout gebruikt. De nasi met kip vonden we niet lekker (vooral erg zoet). Het eten was ook niet warm. Wat wel vreemd is omdat we moesten wachten bij afhalen. We hadden thuis geen zin om alles in andere schalen te doen en op te warmen, dus we hebben het gewoon zo (lauw/ koud) gegeten, dat was wel jammer.

Cyrill Doorson
8 maio 2021

Precies net de Surinaamse rotie van Roopram Suriname !! Dus was heerlijk.

Suikerspin
1 maio 2021

Roti was nog te warm zo goed was het!

Sandy
20 abril 2021

Het was weer TOP

Edmund
10 abril 2021

We hebben voor het eerst bami besteld bij Roopram. De bami was voortreffelijk inclusief de gestoofde kip. En de roti die we erbij besteld hadden was wederom smakelijk,

CS Heinze
4 abril 2021

Lekker en ook super vriendelijk mensen!

Ashweta
3 abril 2021
Kareena
31 março 2021

Lekkerste roti ooit gegeten!! Dankjullie wel lieve mensen.

Danny
27 março 2021

2 uur wachten jammer

Matthijs
14 março 2021

het was goed

Nauchad
28 fevereiro 2021

Bestel elke week en nog nooit echt teleurgesteld. Beste roti shop In Den Haag! Bezorgen duurt wel erg lang vaak minimaal 1,5 uur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

CS Heinze
27 fevereiro 2021

Top qualiteit en erg lekker, netjes op tijd en goed ingepakt, ardige personnel ook.

Leon
19 fevereiro 2021

Echt een top service, ik dacht dat ik me bestelling vandaag had besteld .maar dat was niet zo,hebben ze me gebeld en ook nog bezorgd .Echt top thnx voor de goede service

Gerrit
15 fevereiro 2021

Altijd lekker

Sanu
12 fevereiro 2021

Eten was nog warm en was heel snel bezorgd

Kees
11 fevereiro 2021

Super Roti!

lex
3 fevereiro 2021

Prima rotirol.

Rob
1 fevereiro 2021

De roti eco en de roti mix waren op tijd klaar. Jullie zijn het bestelde extra ei vergeten, slordig. De smaak was prima, maar de hoeveelheid van de roti mix vond ik erg weinig. Jammer!

Naus
31 janeiro 2021

En weer was het super lekker....dank je wel Roopram!

Naus
31 janeiro 2021

En weer was het super lekker....dank je wel Roopram!

Radj
27 janeiro 2021

Lekkere bakje doks!!!

Sharon
26 janeiro 2021

Heerlijk vegetarisch gegeten! Zeker een aanrader voor vegetarische maaltijden

I en J
15 janeiro 2021
Radj
11 janeiro 2021

Zoals gewend; TOP!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

marcel kortekaas
10 janeiro 2021

kwamen bijna 45 minuten te laat maar eten was erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bert de jonge
2 janeiro 2020

Heerlijk eten. Netjes gepresenteerd en verzorgd

Beter dan Amsterdam roopram
27 dezembro 2020

Vers en lekker!

NA1970
27 dezembro 2020

Lekkere roti maaltijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sewrattan
27 dezembro 2020
Angela
22 dezembro 2020

Smaakt goed, nette prijs, we bestellen er dan ook graag graag. We moesten vandaag het adres laten aanpassen omdat we zelf een foutje hadden gemaakt. Ze waren goed telefonisch bereikbaar om dit te regelen en het eten werd snel bezorgd! Een aanrader!

John kok
2 dezembro 2020

Het eten is erg lekker alleen de sambal is te heet en dat gaat ten koste van de smaak. Bestelling altijd op tijd klaar, goede services en hygiënisch opgeschept en verpakt.

sno
29 novembro 2020

Ik kon het verschil tussen internet bestellen en in de zaak zelf niet zien. Mijn bestelling werd 20 minuten na de tijd die ik op internet zag klaargemaakt. Ik moest dus gewoon achter de mensen aansluiten die in de zaak zelf bestelden. Het zou fijn zijn als je de mensen die via internet besteld hebben gelijk kan helpen zoals de tijd op internet aangeeft. Je moet niet een tijd laten programmeren die je niet waar kan maken. Ik hoop dat mijn beoordeling een verandering zal brengen in het doel waarvoor internet beschikbaar gesteld is. Succes

Chaya
16 novembro 2020

De kouseband is niet meegekookt in de massala aardappel. Dat is gewoon gestoomd en erop. Hoort niet zo!

Renate
15 novembro 2020

Roti Doks te pittig en vet. Bara erg droog. Eten was lauw. Eten werd veel te laat geleverd, ondanks ruim op tijd smiddags besteld. Ondanks de route-uitleg waar het eten gebracht moest worden, waren de bezorgers aan het verkeerde adres. En reageerden ook geïrriteerd, toen we dit benoemden. Geen fijne ervaring. Jammer.

Kenneth
14 novembro 2020

Besteld en betaald via Ideal, maar niet geleverd omdat het gesloten was. Onbegrijpelijk!!!

LientjeB
27 outubro 2020

Super lekker. Ik kende alleen die van Amsterdam maar deze is hetzelfde.

k maarleveld
26 outubro 2020

duurde echt veel te lang.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Godin
25 outubro 2020

The rotis where very tasty and fresh. No problem. Thank you.

Natasha
9 outubro 2020

Heerlijk zoals altijd! Bezorging ook altijd netjes en optijd!

Kisoenpersad R.
2 outubro 2020

Weinig saus man en het ei smaakt oud.

Soe
30 setembro 2020

Redelijk optijd bezorgd. Eten was heerlijk!

Ritish Bhajan
26 setembro 2020

Eten was 1 uur later bezorgd dan gecommuniceerd en was ook koud.

MaJo 2020
25 setembro 2020

Weer heerlijke rotirollen gegeten ! Onze complimenten... als het niveau zo blijft blijven wij fan en klant !

Maya Soekhoe
13 setembro 2020

Heerlijk gegeten. trouwens elke bestelling was t eten fantastisch. De bezorging ook netjes op tijd. En zelfs toen ik haast had is de bestelling veel eerder bezorgd op mijn verzoek.

Kelly
7 setembro 2020
Rajesh K.
6 setembro 2020

Weinig kerriesaus alhoewel verzocht in de opmerking van de bestelling.

MaJo
24 agosto 2020

Heerijke rotirol. Wij zijn nieuwe klanten en zeer tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mari
24 agosto 2020

Altijd lekker! Soms iets te heet voor de kids.

Suderee
23 agosto 2020

Zeer goed bevallen. Bestelling was mooi op tijd en we hebben heerlijk gegeten.

Raysh
21 agosto 2020

Heerlijk! Zoals altijd echte originele roti zoals mijn moeder dat ook maakt. Grote porties en goed op smaak.

Lochan
8 agosto 2020
Rinus Vorstenbosch
24 julho 2020

Absoluut lekker en zal binnenkort worden herhaals

Ranu
12 julho 2020

Goed en snelle bezorging