Beoordelingen van Roopram Roti Den Haag

Recente recensies van Roopram Roti Den Haag

4 sterren na 31 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend; TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwamen bijna 45 minuten te laat maar eten was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Netjes gepresenteerd en verzorgd

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt goed, nette prijs, we bestellen er dan ook graag graag. We moesten vandaag het adres laten aanpassen omdat we zelf een foutje hadden gemaakt. Ze waren goed telefonisch bereikbaar om dit te regelen en het eten werd snel bezorgd! Een aanrader!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is erg lekker alleen de sambal is te heet en dat gaat ten koste van de smaak. Bestelling altijd op tijd klaar, goede services en hygiënisch opgeschept en verpakt.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kon het verschil tussen internet bestellen en in de zaak zelf niet zien. Mijn bestelling werd 20 minuten na de tijd die ik op internet zag klaargemaakt. Ik moest dus gewoon achter de mensen aansluiten die in de zaak zelf bestelden. Het zou fijn zijn als je de mensen die via internet besteld hebben gelijk kan helpen zoals de tijd op internet aangeeft. Je moet niet een tijd laten programmeren die je niet waar kan maken. Ik hoop dat mijn beoordeling een verandering zal brengen in het doel waarvoor internet beschikbaar gesteld is. Succes

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De kouseband is niet meegekookt in de massala aardappel. Dat is gewoon gestoomd en erop. Hoort niet zo!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti Doks te pittig en vet. Bara erg droog. Eten was lauw. Eten werd veel te laat geleverd, ondanks ruim op tijd smiddags besteld. Ondanks de route-uitleg waar het eten gebracht moest worden, waren de bezorgers aan het verkeerde adres. En reageerden ook geïrriteerd, toen we dit benoemden. Geen fijne ervaring. Jammer.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld en betaald via Ideal, maar niet geleverd omdat het gesloten was. Onbegrijpelijk!!!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Ik kende alleen die van Amsterdam maar deze is hetzelfde.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde echt veel te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

The rotis where very tasty and fresh. No problem. Thank you.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Bezorging ook altijd netjes en optijd!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weinig saus man en het ei smaakt oud.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk optijd bezorgd. Eten was heerlijk!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was 1 uur later bezorgd dan gecommuniceerd en was ook koud.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke rotirollen gegeten ! Onze complimenten... als het niveau zo blijft blijven wij fan en klant !

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. trouwens elke bestelling was t eten fantastisch. De bezorging ook netjes op tijd. En zelfs toen ik haast had is de bestelling veel eerder bezorgd op mijn verzoek.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weinig kerriesaus alhoewel verzocht in de opmerking van de bestelling.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerijke rotirol. Wij zijn nieuwe klanten en zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Soms iets te heet voor de kids.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed bevallen. Bestelling was mooi op tijd en we hebben heerlijk gegeten.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd echte originele roti zoals mijn moeder dat ook maakt. Grote porties en goed op smaak.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut lekker en zal binnenkort worden herhaals

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snelle bezorging