Beoordelingen van Roopram Roti Den Haag

Recente recensies van Roopram Roti Den Haag

4 sterren na 64 reviews

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk roti. Zal zeker herhaald worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker Roti Kip (met bot) en lekker hete Roti Dox. Dankuwel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben zeer tervreden over roopram. eten is echt super lekker... ik heb genoten van mijn eten...ik had roti en doks en roti en lamsvlees besteld.. en ook nog blanco rotie extra... en de sambel was ook super lekker... ik raad iedereen aan om bij roopram te bestellen als je geen zin heb om te koken een keer.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgehaald en precies op tijd gereed. Maar belangrijkste is dat het eten Roti doks en broodjes heerlijk waren TOPPP

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en heerlijk zoals altijd, goed verpakt, duidelijk vermeld wat de inhoud was en super snel bezorgd. Dank je Roopram Roti!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was 35 min te laat. Maar het eten zelf was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima roti's, goede smaak (niet te zout!), ruimte porties. Bezorging: onduidelijke communicatie over tijdstip, na telefoontje werd het opgehelderd.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakje Kip en kousenband::::>>> heerlijk zoals van RR gewend! TOP dankjewel !*!*!*!*!*

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De doksa, lams, kouseband en roti was lekker (vooral de doksa was lekker). Alleen echt veel te veel zout gebruikt. De nasi met kip vonden we niet lekker (vooral erg zoet). Het eten was ook niet warm. Wat wel vreemd is omdat we moesten wachten bij afhalen. We hadden thuis geen zin om alles in andere schalen te doen en op te warmen, dus we hebben het gewoon zo (lauw/ koud) gegeten, dat was wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies net de Surinaamse rotie van Roopram Suriname !! Dus was heerlijk.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti was nog te warm zo goed was het!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer TOP

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben voor het eerst bami besteld bij Roopram. De bami was voortreffelijk inclusief de gestoofde kip. En de roti die we erbij besteld hadden was wederom smakelijk,

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en ook super vriendelijk mensen!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste roti ooit gegeten!! Dankjullie wel lieve mensen.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur wachten jammer

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

het was goed

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel elke week en nog nooit echt teleurgesteld. Beste roti shop In Den Haag! Bezorgen duurt wel erg lang vaak minimaal 1,5 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top qualiteit en erg lekker, netjes op tijd en goed ingepakt, ardige personnel ook.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt een top service, ik dacht dat ik me bestelling vandaag had besteld .maar dat was niet zo,hebben ze me gebeld en ook nog bezorgd .Echt top thnx voor de goede service

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was nog warm en was heel snel bezorgd

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Roti!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima rotirol.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De roti eco en de roti mix waren op tijd klaar. Jullie zijn het bestelde extra ei vergeten, slordig. De smaak was prima, maar de hoeveelheid van de roti mix vond ik erg weinig. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer was het super lekker....dank je wel Roopram!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer was het super lekker....dank je wel Roopram!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere bakje doks!!!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vegetarisch gegeten! Zeker een aanrader voor vegetarische maaltijden

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend; TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwamen bijna 45 minuten te laat maar eten was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Netjes gepresenteerd en verzorgd

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt goed, nette prijs, we bestellen er dan ook graag graag. We moesten vandaag het adres laten aanpassen omdat we zelf een foutje hadden gemaakt. Ze waren goed telefonisch bereikbaar om dit te regelen en het eten werd snel bezorgd! Een aanrader!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is erg lekker alleen de sambal is te heet en dat gaat ten koste van de smaak. Bestelling altijd op tijd klaar, goede services en hygiënisch opgeschept en verpakt.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kon het verschil tussen internet bestellen en in de zaak zelf niet zien. Mijn bestelling werd 20 minuten na de tijd die ik op internet zag klaargemaakt. Ik moest dus gewoon achter de mensen aansluiten die in de zaak zelf bestelden. Het zou fijn zijn als je de mensen die via internet besteld hebben gelijk kan helpen zoals de tijd op internet aangeeft. Je moet niet een tijd laten programmeren die je niet waar kan maken. Ik hoop dat mijn beoordeling een verandering zal brengen in het doel waarvoor internet beschikbaar gesteld is. Succes

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De kouseband is niet meegekookt in de massala aardappel. Dat is gewoon gestoomd en erop. Hoort niet zo!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti Doks te pittig en vet. Bara erg droog. Eten was lauw. Eten werd veel te laat geleverd, ondanks ruim op tijd smiddags besteld. Ondanks de route-uitleg waar het eten gebracht moest worden, waren de bezorgers aan het verkeerde adres. En reageerden ook geïrriteerd, toen we dit benoemden. Geen fijne ervaring. Jammer.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld en betaald via Ideal, maar niet geleverd omdat het gesloten was. Onbegrijpelijk!!!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Ik kende alleen die van Amsterdam maar deze is hetzelfde.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde echt veel te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

The rotis where very tasty and fresh. No problem. Thank you.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Bezorging ook altijd netjes en optijd!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weinig saus man en het ei smaakt oud.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk optijd bezorgd. Eten was heerlijk!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was 1 uur later bezorgd dan gecommuniceerd en was ook koud.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke rotirollen gegeten ! Onze complimenten... als het niveau zo blijft blijven wij fan en klant !

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. trouwens elke bestelling was t eten fantastisch. De bezorging ook netjes op tijd. En zelfs toen ik haast had is de bestelling veel eerder bezorgd op mijn verzoek.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weinig kerriesaus alhoewel verzocht in de opmerking van de bestelling.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerijke rotirol. Wij zijn nieuwe klanten en zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Soms iets te heet voor de kids.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed bevallen. Bestelling was mooi op tijd en we hebben heerlijk gegeten.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd echte originele roti zoals mijn moeder dat ook maakt. Grote porties en goed op smaak.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut lekker en zal binnenkort worden herhaals

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snelle bezorging